Last news in Fakti

24 Юни, 2022 12:00 1 284 1

Миодраг Йешич може да се завърне на Армията

  • миодраг йешич-
  • цска-
  • българска армия-
  • саша илич

Сърбинът дал обещание на бившия си възпитаник Саша Илич да изгледа на живо среща на "армейците"

Миодраг Йешич може да се завърне на Армията - 1
Снимка: pfclitex.com

Бившият треньор на ЦСКА, донесъл-юбилейната 30-та шампионска титла в клубната витрина, Миодраг Йешич, може да посети двубой на ЦСКА в края на август, пише Топспорт.

Пред "Тема Спорт" сърбинът сподели, че е дал обещание на бившия си възпитаник Саша Илич да изгледа на живо среща на "армейците", след като ангажиментите с клуба му Мазия в Малдивите приключат.

През август ще се проведе заключителната фаза на купата на азиатската страна, чийто финал е на 14-и. Амбициите на Йешич са тимът му да спечели трофея. След това 63-годишният специалист ще се прибере в Белград, откъдето може да се насочи към София. В уикенда на 27 и 28 август "армейците" посрещат ФК ЦСКА 1948, а няколко дни по-рано е плейофът-реванш за влизане в групите на Лигата на конференциите, в който тимът би могъл да участва при отстраняване на Македония ГП и още един съперник.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    2 2 Отговор
    Една "легенда" ще гледа мач на друг псевдо треньор. Играли сме добро, Але сме немали шанс.