Last news in Fakti

27 Юни, 2022 17:33 3 968 2

„Нигерийският Стойне Манолов“ нокаутира страничен съдия, за да го принуди да отмени гол за съперника (ВИДЕО)

  • нигерия-
  • стойне манолов

Изглежда подобни сцени, като онази с Царско село в края на миналия сезон, не са чужди и на някои държави от Африка

Алхаджи Сураджа Яхая най-вероятно никога не е чувал за Стойне Манолов, но двамата имат прекалено много общо. Разликата е само, че единият влиза на терена по време на футболен мач, за да се скара със свои футболист, докато другият направо скача на бой срещу съдиите. Точно това се случва в мача между Кано Пиларс и Дакада в нигерийското първенство през изминалия уикенд.

При резултат 1:0 гостите от Дакада вкарват изравнително попадение, а това изглежда разгневява собственика на противника до такава степен, че той директно скача от мястото си и вкарва дясно кроше в главата на страничния рефер.

Настава истинска суматоха около инцидента, но последвалата консултация между реферите дава резултат в интерес на Кано Пиларс - голът е отменен.

Нигерийският футболен шампионат е известен с това, че местната мафия често се намесва в развоя на срещите. Но вместо официалните лица да бъдат подкупвани, те биват заплашвани с физическа саморазправа и дори убийство. Не е изненада, че съдийската бригада на споменатия мач променя решението си, тъй като последствията за живота и здравето им биха могли да са далеч по-сериозни.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джунгал

    1 0 Отговор
    Катранов
  • 2 Бум

    2 1 Отговор
    Стойне е прав да влиза на терена и да им набива канчето на неговите некадърници, защото е бил професионален футболист с много добра физическа подготовка. Сега са всички лигльоеци с претенции.