27 Юни, 2022 21:03 897 0

Бекъм иска Роналдо в своя Интер Маями

  • кристияно роналдо-
  • дейвид бекъм-
  • манчестър юнайтед-
  • интер маями

Бъдещето на португалеца продължава да е неясно

Бекъм иска Роналдо в своя Интер Маями - 1
Снимка: БГНЕС

Дейвид Бекъм е отправил предложение към Кристияно Роналдо, за да го убеди, че е време да се присъедини към неговия Интер Маями, пише Mirror.

Португалецът обаче не е убеден, че дните му на успешен футболист на най-високо ниво са приключили, макар бъдещето му в Манчестър Юнайтед да е все по-мъгляво.

Бекъм отдавна има нескрит интерес към 5-кратния носител на „Златната топка“, но небивалото физическо състояние на нападателя продължава да го държи в компанията на най-добрите футболисти в света.

Роналдо обаче по-сериозно е свързван с трансфер в Рома, като вече няколко различни авторитетни издания от Италия и Англия потвърждават, че информацията далеч не е изфабрикувана.

Засега CR7 остава футболист на „червените дяволи“, като заявките на Ерик тен Хаг са, че ще разчита на него поне още година, за да получи време за решаване на останалите далеч по-тежки проблеми в тима.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА