Last news in Fakti

27 Юни, 2022 22:33 3 805 3

Реал Мадрид ще даде €90 млн. за заместника на Лука Модрич

  • джуд белингам-
  • борусия дортмунд-
  • реал мадрид-
  • лука модрич

Хърватинът наскоро преподписа за още 12 месеца, но времето му така или иначе изтича

Реал Мадрид ще даде €90 млн. за заместника на Лука Модрич - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Мадрид изглежда коренно промени стратегията си за колосални инвестиции в утвърдени звезди, като започна да харчи доста големи суми за млади и талантливи футболисти. Поредният такъв може да се окаже перлата на Борусия Дортмунд - Джуд Белингам, по информация на AS.

18-годишният офанзивен полузащитник на „жълто-черните“ вече от известно време попада в заглавията на вестниците с невероятния си талант и самочувствие, което демонстрира на и извън терена. Това го превръща наистина в една отлична възможност за наследник на Лука Модрич.

Хърватинът наскоро поднови контракта си за още 12 месеца, но фактът, че през септември ще навърши 37 години означава, че краят на славната му кариера е съвсем близо.

Белингам е оценяван на около €90 млн. от Дортмунд, но в наддаването може да се включи и Ливърпул, така че цената му не е изключено да расте.

Припомняме, че „кралския клуб“ вече разполага с 19-годишния Едуардо Камавинга, 23-годишния Федерико Валверде и 22-годишния Орелиен Чуамени. В тима се завръща и 20-годишният Рейниер, който прекара известно време в Борусия под наем. Бъдещето на полузащитата съвсем не изглежда зле за „белия балет“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Читател

    3 3 Отговор
    Като гледам белия балет всъщност е черен.Само екипа е бял.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Бля бля

    1 0 Отговор
    И къде ги даде тия пари?
    Журналя=свлеч