Last news in Fakti

28 Юни, 2022 16:33 645 0

Куман твърди, че на де Йонг не му се ходи в Юнайтед

  • роналд куман-
  • франки де йонг-
  • барселона-
  • манчестър юнайтед

Това може да обясни проточилите се преговори с Барселона

Куман твърди, че на де Йонг не му се ходи в Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около трансфера на Франки де Йонг в Манчестър Юнайтед продължава за поредна седмица, а бившият наставник на Барселона - Роналд Куман, има теория защо сделката не се финализира.

Това, което знам, е, че Франки иска да остане в Барселона. Той сам ми го сподели преди няколко дни“, каза бъдещият селекционер на Нидерландия в интервю за TV3.

Куман не знае точната причина за намеренията на „каталунците“ да го разкарат, но предполага, че целта е да се съберат пари, с които да се финансират други сделки на клуба през лятото. Именно тази теория циркулира из медиите от известно време насам, тъй като Шави изглежда решен да залага все повече на момчета от „Ла Масия“, какъвто е случаят с Гави, Педри и Ансу Фати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА