5 Юли, 2022 19:37 2 376 3

Италия се оказа прекалено голяма хапка за България

  • лига на нациите-
  • българия-
  • италия

„Трикольорите“ отстъпиха с разлика на „Скуадра Адзура“

Италия се оказа прекалено голяма хапка за България - 1
Снимка: БГНЕС

България записа ново поражение в Лигата на нациите, като този път не спечели гейм срещу един от фаворитите и домакин в турнира - Италия.

„Трикольорите“ инкасираха тежко поражение с 15:25, 20:25 и 23:25, като единствено в третата част демонстрираха повече желание за игра с оглед класата на противника.

Важно е да се отбележи, че „Скуадра Адзура“ бе в пълния си състав, докато българите за пореден път страдаха от липсата на основни фигури в състава поради контузии.

Италианците така оглавиха класирането, макар и временно преди мачовете на Франция и Полша, докато България продължава да заема предпоследната позиция.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нормално си падаме..

    12 0 Отговор
    Това да не са ви бай Тошовите времена и спортисти?
  • 2 Хан Ауспух

    2 3 Отговор
    Не харесвам бу.гарите но еталианците още повече!
  • 3 съединисе

    0 0 Отговор
    Поредния нагледен пример за разединена държава.Спорта е отражение на държавата.В индивидуалните дисциплини имаме све още някакви успехи,но в колективните сме трагедия.Туй е то