6 Юли, 2022 17:33 956 2

Потник на Стеф Къри бе продаден за над $200 хил.

  • стеф къри-
  • голдън стейт уориърс

Легендата на баскетбола продължава да пренаписва историята в спорта

Потник на Стеф Къри бе продаден за над $200 хил. - 1
Снимка: БГНЕС

Стеф Къри без никакво съмнение е един от най-великите баскетболисти на всички времена, а този факт му помогна, за да пожъне още един успех, макар и задочно. Негов екип бе продаден на търг срещу сумата от $203 330, научихме от Clayton News Daily.

Потникът, с който пойнт гарда изигра първия мач от миналогодишните финали в NBA, е по-специален с факта, че Къри вкара цели 6 тройки още в първата третина от мача на Голдън Стейт Уориърс срещу Бостън Селтикс.

Абсолютният рекорд за продаден спортен артикул в баскетбола засега се държи от екипа на Коби Брайънт, с който покойната вече легенда записа своя първи мач при професионалистите. За него бяха платени $3,69 млн.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Светът се е побъркал

    0 0 Отговор
    Изпотен и мръсен, ама някой дал 200 хилядарки за един парцал. И като го имам какво? Никога няма да бъда като него. Светът се крепи на глупаците. Не помня кой го е казал, но е казал истината.
  • 2 Да бе да

    0 0 Отговор
    Жена му има прекрасен ресторант, наистина вкусни ястия ! Гоо дъбс✌☝