Last news in Fakti

7 Юли, 2022 10:45 1 417 3

Стърлинг ще бъде най-високоплатеният играч на Челси

  • манчестър сити-
  • рахийм стърлинг-
  • футбол-
  • челси-
  • висша лига

27-годишният английски национал бе една от основните цели на мениджъра Томас Тухел за това лято

Стърлинг ще бъде най-високоплатеният играч на Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг е договорил личните си условия с Челси и съвсем скоро трансферът му на „Стамфорд Бридж“ ще бъде потвърден официално. 27-годишният английски национал бе една от основните цели на мениджъра Томас Тухел за това лято. Германецът се е срещнал лично с английския национал още преди няколко седмици, на която го е убедил да се присъедини към лондончани.

„The Telegraph“ твърди, че Стърлинг ще получава малко по-висока заплата от тази, която до момента прибираше на „Етихад“, която в размер на 300 000 паунда седмично. Това означава, че вече той ще бъде най-високоплатеният играч на Челси, след като Ромелу Лукаку се завърна в Интер.

Очаква се Манчестър Сити да прибере около 45 милиона паунда за крилото (б.р. - според някои източници ще има и допълнителни 10 милиона под формата на бонуси). Точно за толкова „гражданите“ продадоха преди няколко дни Габриел Жезус на Арсенал.

Договорът на Стърлинг с шампионите изтичаше след 12 месеца. Той отбеляза 131 гола в общо 339 мача за Манчестър Сити. Очаква се трансферът да бъде официално потвърден до часове.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    5 0 Отговор
    това е най-гадната и антипатична особа в цялата лига! и е повече от съмнително, че притежава качества за играч на "челси".
    мисля да спра да ги гледам, всяко нещо си има граници.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 ЦарВул

    1 0 Отговор
    Тоа пък не си намери мястото!!Избяга от Ливърпул за да получи или завоюва купи и к,во?Отиде в Ман сити и стана дълбока резерва!!Сиги шъ иди в Челси и пак шъ бъди резерва!!Абе май тоа не е наред с акъла!!Или се е взел много на сериозно или наистина се е чалдисал и баялдисал!!Ми като си толкоз голям играч иди в Риал бе!!Ама там не ще те вземат и посмъртно!!)За к,уво си им!!Само да попълваш числото на играчите ли??Или се чалдиса от боя дето Ви го теглиха УНГАРЦИТЕ НАСРЕД ЛОНДОН!!!АЙДЕ ЧАО!!И НАЕСЕН С НОВА ПЕСЕН:ЧЕЛСИ/АМА МАЙ ТЪКА СЪ КАЗВАШИ ДЪЩЕРЯТА НА ИДИН КРАВАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ!!ДА НЕ БИ ТОА ДЕТО Е ЖЕНЕН ОТ 18 ГОДИНИ ДА Е РЕШИЛ ДА СЕ ПРОБА ЗА НЕЙ!!КОЙ ЗНАЕ,ДАЛИ??АМА ЕДВА ЛИ!!!!ТОЛКОЗ!!