Last news in Fakti

7 Юли, 2022 11:54 967 3

Стоичков засипа със суперлативи Кайседо

  • христо стоичков-
  • футбол-
  • жорди кайседо-
  • тигрес

Еквадорецът премина в мексиканския тим преди няколко дни, след като по-рано обяви пред ръководството, че не желае да продължи кариерата си в България

Стоичков засипа със суперлативи Кайседо - 1
Снимка: БГНЕС

Българската легенда Христо Стоичков бе потърсен за коментар относно трансфера на Жорди Кайседо от ЦСКА в Тигрес. Еквадорецът премина в мексиканския тим преди няколко дни, след като по-рано обяви пред ръководството, че не желае да продължи кариерата си в България.

„Познавам Кайседо много добре и мисля, че той е скромно момче. Аз съм собственик на ЦСКА и подписахме с него, защото ми хареса начинът му на игра. Той е много, много бърз футболист”, коментира Стоичков.

„Смятам, че той може да даде много на Тигрес. Той е централен нападател, който се движи много. На Тигрес му липсват празните пространства в предни позиции. Кайседо може да играе също и по фланга, защото той е наистина бърз”, каза още Стоичков.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трансфермаркет

    2 4 Отговор
    Между другото имаше един трол тука дето викаше, че трансфермаркт знаели всичко. Е сега те се коригираха и записаната продажна цена е 2.5М евро. Май зебрата си е зебра а не камила.
  • 2 Левски 1914

    2 5 Отговор
    Ти и Ганчев ФАЛИРАХТЕ цска.
  • 3 Кюстендилеца

    2 0 Отговор
    Ице, запри се малко, ората, ке рекноут, ке те е бацал черниот. Они мексиканците не са слепи. Ке го разкрият