Last news in Fakti

7 Юли, 2022 13:04 2 320 0

Левски има нов директор, ето кой е той

  • пламен петров-
  • левски-
  • директор-
  • футбол

"Сините" са се спрели Пламен Петров, в когото виждат активност и раздвижване в действията му в клубния магазин, който върви с добри темпове

Левски има нов директор, ето кой е той - 1
Снимка: БГНЕС

Шефът на клубния магазин на Левски и тикетмениджър на "сините" Пламен Петров ще бъде новият маркетинг директор на клуба. Изпълнителният шеф на столичани Иво Ивков уволни от длъжността Елица Иванов, която изпълняваше до момента този ръководен пост.

"Сините" са се спрели Пламен Петров, в когото виждат активност и раздвижване в действията му в клубния магазин, който върви с добри темпове. В момента в магазина се очакват и новите екипи на тима, които ще бъдат предлагани на етапи, а няма да бъде зареден наведнъж. Интересът на феновете е огромен, а "сините" се опитват максимално бързо да задоволят желанията на привържениците си.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА