Last news in Fakti

7 Юли, 2022 17:33 833 0

Аякс с твърдо „не“ на офертата от Манчестър Юнайтед за Антони, защото очаква поне €80 млн. за него

  • антони-
  • аякс-
  • манчестър юнайтед

„Червените дяволи“ са далеч от тази сума засега

Аякс с твърдо „не“ на офертата от Манчестър Юнайтед за Антони, защото очаква поне €80 млн. за него - 1
Снимка: БГНЕС

Аякс изглежда цени доста високо фланговия си нападател - Антони, тъй като спортният журналист Джеймс Робсън твърди, че клубът е отхвърлил първата оферта на Манчестър Юнайтед в размер на €60 млн.

Смята се, че нидерландците очакват с поне €20 млн. повече от това. По тази причина отговорът на предложението не се е забавил прекалено дълго.

22-годишният нападател от известно време е и национал на Бразилия, като договорът му с гранда от Амстердам е до 2025 г. Това дава всички основания на клуба, за да поставя високи изисквания към заинтересованите тимове.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА