Last news in Fakti

7 Юли, 2022 21:33 1 048 0

Челси подлива вода на Манчестър Юнайтед за Франки де Йонг

  • франки де йонг-
  • челси-
  • манчестър юнайтед-
  • барселона

„Червените дяволи“ може да се разминат с поредната си голяма цел

Челси подлива вода на Манчестър Юнайтед за Франки де Йонг - 1
Снимка: БГНЕС

Франки де Йонг продължава да стои настрана от Манчестър Юнайтед, въпреки всички публикации в британските медии, че той е сигурен нов на „Олд Трафорд“. Испанското издание Sport обаче твърди, че Челси влиза в борбата за подписа му за изненада на „червените дяволи“.

Барселона е ясно, че иска да си подсигури свежи средства за входящи трансфери, като продаде голямата си звезда и едва ли би имало значение кой ще отговори на изискванията на клуба.

Де Йонг междувременно е изразил желание да остане на „Ноу Камп“, но, ако не го искат повече там, едва ли ще може да направи нещо повече по въпроса, освен да си избере къде да продължи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА