Last news in Fakti

11 Юли, 2022 18:33 1 209 2

Играч на Залцбург призна, че е готов да заиграе за ЦСКА

  • цска-
  • ред бул залцбург-
  • даниел овусу

„Армейците“ са свързвани с него от известно време

Играч на Залцбург призна, че е готов да заиграе за ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Ред Бул Залцбург - Даниел Овусу, призна пред родното издание dsport, че чака разрешение от клуба, за да може официално да премине в родния ЦСКА.

Надявам се, че двата клуба скоро ще постигнат споразумение и ще мога официално да стана играч на ЦСКА“, каза 19-годишното крило.

Смята се, че Саша Илич е голям почитател на Овусу и надеждите му са, че именно той ще реши проблемите по двата фланга за „армейците“ през настоящия сезон.

Понастоящем младокът е част от състава на Лиферинг, но играе под наем във втория австрийски ешалон.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Даа

    2 1 Отговор
    До миналия сезон, отборът беше задръстен от некадърници. Сега гледам е останал само един Джеферсън, който също не знам защо мърляви армейската фланелка...
  • 2 Нема как да заиграе за ЦСКА

    1 4 Отговор
    щото спонсорчето ви гришку погреба ЦСКА на 9.9.2016 и сега има 2 наследника: ЦСКА 1948 и ЦСКА—София