Last news in Fakti

13 Юли, 2022 10:11 3 224 2

Конър Макгрегър съсипа ютубъра Джейк Пол: Ти си провал!

  • конър макгрегър-
  • мма-
  • джейк пол-
  • спорт

Макгрегър, който е шампион на UFC в две категории, се готви за завръщането си в октагона

Конър Макгрегър съсипа ютубъра Джейк Пол: Ти си провал! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на ММА Конър Макгрегър направо съсипа ютубъра Джейк Пол в социалните мрежи. Той буквално се изсмя на предложението на Пол двамата да направят боксов мач или среща в ММА формат.

Макгрегър, който е шампион на UFC в две категории, се готви за завръщането си в октагона. Очаква се той да направи това до края на годината.

Ютубърът Пол, който вече натрупа известен опит на ринга иска да направи звезден мач. Засега следващият му съперник е Хасим Рахман Младши. Мачът им е на 6 август в Ню Йорк. Пол обаче иска да направи битка с Макгрегър, която да гарантира по 70 млн. долара и на двамата.

„Със сигурност ще направим мач с него. Аз мога да постигна още някоя и друга победа, той да се върне обратно на сцената и кой знае какво може да се случи? Той е бизнесмен, аз също. Ще направим по 75-100 милиона всеки от такъв мач“, коментира Джейк Пол.

Макгрегър обаче не гледа сериозно на всичко това. „Имаш два мача и си направил 70 хиляди гледания. Ти си нищо хлапе. Провал. Едно менте“, отговори на поканата Конър.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 видял

    0 4 Отговор
    Като чуе Хабиб , и се крие в бомбоубежище !!!