Last news in Fakti

17 Юли, 2022 09:25 2 021 1

Впечатляващо: Левски вкара гол на Спартак след 34 последователни подавания (ВИДЕО)

  • левски-
  • спартак варна-
  • футбол

Отборът на Станимир Стоилов направи 34 последователни подавания в рамките на 88 секунди, за да може Бари да реализира с глава след центриране на Роналдо отдясно

Впечатляващо: Левски вкара гол на Спартак след 34 последователни подавания (ВИДЕО) - 1
Снимка: fakti.bg

Левски разби с 5:0 Спартак Варна и записа първа победа през новия сезон. По два гола за "сините" вкараха Билал Бари и Филип Кръстев, а веднъж се разписа и резервата Марин Петков.

Столичният гранд беше господар на терена през целия мач, а третото попадение беше впечатляващо. Отборът на Станимир Стоилов направи 34 последователни подавания в рамките на 88 секунди, за да може Бари да реализира с глава след центриране на Роналдо отдясно.

Подобно постижение е рядко срещано не само у нас, а и по света...


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Монк

    4 3 Отговор
    Впечатляващо ще бъде да видим поне един мач, в който Левски да не получи дузпа или съдията да извади червен картон на противника му. Впечатляващо би било също Левски да вземе най накрая да си плаща поне задълженията към НАП, вместо да дава парите за купуване на аборигени и футболисти от плажовете...