Last news in Fakti

23 Юли, 2022 12:33 1 532 0

Марота: Просто нямахме място за Дибала в отбора

  • пауло дибала-
  • джузепе марота-
  • интер-
  • ювентус-
  • рома-
  • глейсон бремер

Босът на Интер призна, че не е намерил за нужно да докара нападателя на всяка цена

Марота: Просто нямахме място за Дибала в отбора - 1
Снимка: БГНЕС

Сагата около трансфера на Пауло Дибала от Ювентус в Интер приключи с подписа на аржентинеца с Рома. Това остави огорчение у феновете на „нерадзурите“, но изпълнителният директор на клуба - Бепе Марота, разкри причината сделката да пропадне.

Изписа се толкова много за Дибала в последните седмици. Бих искал да кажа, че той е голям професионалист, но ние нямаме проблеми в атака. Причината не е, че той не е достатъчно добър футболист, а просто нямаме място за него“, каза Марота, цитиран от 90min.

Що се отнася до пропуснатата възможност с Глейсон Бремер, босът на Интер призна, че финансовото състояние на клуба е попречило той да избере Милано пред сделката с Ювентус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА