Last news in Fakti

22 Юни, 2013 14:47 817 0

Загорчич: Никой от Литекс не иска да ходи в ЦСКА

  • златомир загорчич-
  • литекс-
  • цска-
  • трансфери
Загорчич: Никой от Литекс не иска да ходи в ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Литекс Златомир Загорчич заяви, че нито един от футболистите му не иска да ходи на „Българска армия”. Роденият в Нови Сад наставник бе категоричен, че ловешкият отбор ще започне сезона в родната „А” група с наличния си състав.

„Футболистите ми не иска да ходят в ЦСКА, защото не знаят какво ще стане. Тук обстановката е по-друга, по-спокойна и те са свикнали. Това, което мога да кажа, е, че Литекс започва в „А" група с наличния си състав. Не виждам причина за притеснение. Работим, всичко е наред и се готвим за участие в „А" група. Имаме нужното спокойствие", сподели пред „Тема Спорт” Златомир Загорчич.

Литекс завърши на пета позиция в крайното класиране през миналия сезон. Новият започва с домакинство на завърналия се в „А” група тим на Нефтохимик.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА