Last news in Fakti

24 Юни, 2013 21:36 1 808 0

Шарапова с трудна победа във Великобритания, Азаренка с контузия

  • мария шарапова-
  • азаренка-
  • тенис
Шарапова с трудна победа във Великобритания, Азаренка с контузия - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Виктория Азаренка се класира за втория кръг на Откритото първенство на Великобритания, след като победи Мария Жоао Кьолер (Португалия) с 6:1, 6:2 за 90 минути.

Азаренка получи лоша травма, след като направи шпагат и огъна коляното си. Тя падна на корта, като се наложи намесата на лекар.Дясото коляно на тенисистката беше превързано, а при връщането си на корта тя загуби гейма, но продължи мача.

Във втори кръг съперничка на Азаренка ще бъде Флавия Пенета (Италия), която отстрани представителката на домакините Елена Балтача с 6:4, 6:1.

В същото време, шампионката от 2004 година Мария Шарапова също се класира за втория кръг на Откритото първенство на Великобитания по тенис.

Рускинята победи Кристина Младенович (Франция) със 7:6(5), 6:3 за 1:42 час.

Маша завърши с 27 печеливши удара срещу 18 на съперничката си.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА