Last news in Fakti

4 Август, 2022 16:33 729 0

Холанд: Хората ще говорят за миналогодишните ти успехи, но от значение е само следващият мач

  • ерлинг холанд-
  • манчестър сити

Норвежецът не смята да лежи на стари лаври в Манчестър Сити

Холанд: Хората ще говорят за миналогодишните ти успехи, но от значение е само следващият мач - 1
Снимка: БГНЕС

Ерлинг Холанд понастоящем е нападателят, натоварен с най-високи очаквания в английския футбол, защото той трябва да възроди ролята на типичния голаджия в Манчестър Сити, както стори в Борусия Дортмунд след Роберт Левандовски и Пиер-Емерик Обамеянг.

Норвежецът обаче не смята да се пусне по течението и да чака нещата сами да се случат, а възнамерява да работи, за да изгради собственото си име при „гражданите“.

Трябва да се наслаждаваш, да изживяваш момента. Хората ще говорят за миналогодишните ти успехи, но от значение е само следващият мач“, каза 60-милионната звезда на Сити в интервю за Sky Sports.

22-годишният таран вкара 86 гола в 89 мача за „жълто-черните“ в двугодишния си престой при тях, което го постави над Кристияно Роналдо и Лионел Меси, когато бяха на неговата възраст.

Холанд получи множество критики след мача за Комюнити шиълд срещу Ливърпул през миналия уикенд, но още през идния той ще получи възможност, за да ги опровергае с мач срещу Уест Хям Юнайтед, когато Манчестър Сити официално стартира защитата на титлата си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА