Last news in Fakti

5 Август, 2022 21:03 751 0

Гуардиола: Тази година сезоните са два - преди и след Световното първенство

  • хосеп гуардиола-
  • манчестър сити-
  • световно първенство

Испанецът раздели на две кампанията през 2022/23

Гуардиола: Тази година сезоните са два - преди и след Световното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Хосеп Гуардиола смята, че тази година ще е особено трудна за всички клубове от Висшата лига, защото кампанията ще бъде ясно разделена на две части, благодарение на Световното първенство в Катар, което ще се проведе в периода ноември-декември.

Тази година ще имаме два сезона - единият преди Световното, в който няма как да спечелиш титлата, но можеш да я загубиш“, каза наставникът на Манчестър Сити по време на първата си пресконференция преди началото на шампионата в Англия.

„Гражданите“ триумфираха с 1 точка разлика пред Ливърпул през предходната надпревара, въпреки слабия старт. Сега Пеп иска да види много силно и уверено начало от отбора си, за да не изпада отново в ситуация, в която да трепери до последно за шампионските медали.

Манчестър Сити започва защитата на титлата с гостуване на Уест Хям Юнайтед в неделя.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА