Last news in Fakti

6 Август, 2022 20:47 1 368 0

Черно море срази осакатения Берое

  • черно море-
  • берое

„Моряците“ вкараха гол отвъд добавеното време

Черно море срази осакатения Берое - 1
Снимка: БГНЕС

Берое отстъпи с 0:2 на Черно море, като така серията без успех за „заралии“ се удължава на 4 мача.

Лукаш Мартинш се оказа големият грешник за домакините, защото в 25' видя червения картон след съвещание с ВАР. Той опита да спре сигурен гол за гостите, фаулирайки нападател на гостите, който се измъкна зад гърба на Иван Караджов и остана очи в очи с гол линията. Евгений Сердюк в крана сметка се разписа от бялата точка и предимството за „моряците“ бе в резултата и в играчите на терена.

До нов гол обаче се стигна прекалено трудно за това, което вещаеше срещата.

И все пак в петата минута от продължението на мача се стигна до ъглов удар. Караджов също се включи в наказателното, но без успех, а това създаде условия за контраатака. Николай Златев се оказа най-бърз на терена и прати кълбото в празната мрежа чак в 98'.

Това се оказа третата победа за Черно море и първи мач, в който тимът бележи повече от веднъж.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА