Last news in Fakti

9 Август, 2022 14:44 1 369 1

Спартак Варна преговаря с Херо

  • спартак варна-
  • димитър димитров - херо-
  • футбол

В момента опитният специалист е в морската ни столица и преговаря с двамата собственици Асен Миланов и Павлин Николов

Спартак Варна преговаря с Херо - 1

Димитър Димитров - Херо може да поеме Спартак (Варна). В момента опитният специалист е в морската ни столица и преговаря с двамата собственици Асен Миланов и Павлин Николов, информира “Дарик”.

Под ръководството на Васил Петров Спартак направи истински фурор с влизането си от Tрета във Втора до efbet Лига за отрицателно време, което гарантира поста на треньора в елита. Но лошият старт на "соколите" в първите 5 кръга, в които спечелиха само точка срещу Пирин и инкасираха четири загуби от Славия, Левски, Лудогорец и Хебър, явно е накарало ръководството да преосмисли решението си и да се обърне към Херо, заради сериозния треньорски опит, който той има зад гърба си. Друго име, което се спрягаше за треньорския пост на спартаклии, е това на Николай Киров.

При всички случаи Васил Петров остава част от екипа на Спартак (Варна). За последно Херо бе назначен на работа в Арда през септември миналата година, но поради лични причини напусна 2 дни по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.