Last news in Fakti

10 Август, 2022 08:31 1 249 3

Италианци отново погледна към вратар на Левски

  • левски-
  • иван андонов-
  • специя-
  • футбол-
  • серия а

В дните до края на месеца Андонов обаче може да има нов клуб

Италианци отново погледна към вратар на Левски - 1

Италианският елитен Специя отново се огледа във вратаря на Левски Иван Андонов. 18-годишният страж в момента тренира на "Герена", но има договор със "сините" до края на годината, след което става свободен агент. В дните до края на месеца Андонов обаче може да има нов клуб.

Младокът беше близо до трансфер във Фиорентина, но сделката пропадна. Вратарят прекара последните 18 месеца в Примаверата на "виолетовите" под наем и остави добри впечатления с играта си.

Специя, където играят националът Петко Христов и бившият халф на Левски Мехди Бурабия, има нужда от подсилване под рамката, след като титулярният вратар Иван Проведел премина в Лацио. Отборът от Серия А най-вероятно ще отправи оферта към Левски в следващите дни, пишат медиите в Италия.

Специя иска да се подсили с млад и перспективен вратар и поради тази причина Андонов е на челно място в списъка за нови попълнения.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    2 0 Отговор
    Поне заглавията можете ли да пишете грОмотно???
  • 2 гост

    0 1 Отговор
    Нека се спасява момчето нанякъде и да се развива, защото докато дедо му Боби е шеф в БФС, чичко му Ники ще е на вратата, дори и 40 лазерника да направи.....

    Коментиран от #3

  • 3 Андреев

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    Сигурно Евтимов се наложи над Бусато? Ники и срещу Хамрун опази суха мрежа. А Левски си има и Пламе Андреев.