Last news in Fakti

9 Август, 2022 20:03 1 497 1

И Рафаел Варан търси начин, за да избяга от Манчестър Юнайтед

  • рафаел варан-
  • манчестър юнайтед

Френският национал едва ли ще се задоволи със статута на резерва в клуба

И Рафаел Варан търси начин, за да избяга от Манчестър Юнайтед - 1
Снимка: БГНЕС

Лошите новини за Манчестър Юнайтед изглежда се печатат на конвейер напоследък, защото сред всички откази на играчи да пристигнат на „Олд Трафорд“, загубата на старта на сезона и сагата около Кристияно Роналдо попаднахме и на слух, че Рафаел Варан също търси начин, за да избяга от клуба.

29-годишният френски национал остана резерва при поражението от Брайтън през уикенда с 1:2, а пристигането на Лисандро Мартинез в тима изглежда застрашава мястото му сред титулярите на Ерик тен Хаг.

По-изненадващото е, че нидерландският специалист реши да остави капитанската лента върху ръката на Хари Магуайър, с което практически гарантира позицията му на терена през по-голямата част от мачовете.

Todo Fichajes пише, че ПСЖ и Рома са две от реалистичните опции пред Рафа Варан, въпреки факта, че той е обвързан с договор до 2026 г. и пристигна в отбора едва преди година от Реал Мадрид срещу €40 млн.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 запознат

    1 0 Отговор
    Хари Магуайър трябва да бъде изгонен с 3000000000000000 тоя загубеня.