Last news in Fakti

10 Август, 2022 11:28 1 614 2

Треньорът на националния набеляза любопитно име

  • младен кръстаич-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • илия груев-младши

Сръбският треньор обявил, че ще подготви списък от цели 30 футболисти, които после ще отсее за последните два мача на България от Лигата на нациите

Треньорът на националния набеляза любопитно име - 1
Снимка: БГНЕС

Новият селекционер на България Младен Кръстаич е решил твърдо да залага на млади футболисти. Сръбският специалист не спира да наблюдава мачове от родния елит, както и на наши момчета в чужбина.

И макар първият му официален мач да е чак в края на септември, Кръстаич вече си е харесал няколко играчи. Сред тях е Илия Груев-младши, съобщава БЛИЦ. Роденият през 2000 година халф играе като опорен халф за германския Вердер.

Сръбският треньор обявил, че ще подготви списък от цели 30 футболисти, които после ще отсее за последните два мача на България от Лигата на нациите. На 23 септември приемаме Гибралтар, а на 26 септември гостуваме в Скопие на Северна Македония.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ЛюбоПетно

    2 0 Отговор
    Дано поне този сърбин да извика кадърни играчи, а не да се викат възможно най слабите футболисти в България....