10 Август, 2022 11:14 968 5

ЦСКА отлетя за Ирландия

  • сейнт патрикс-
  • лига на конференциите-
  • футбол-
  • цска

"Червените" се отправят към важната си мисия да отстранят Сейнт Патрикс

ЦСКА отлетя за Ирландия - 1
Снимка: cska.bg

ЦСКА отлетя тази сутрин за Ирландия. Полетът бе насрочен за 10:00 часа за Дъблин, но заради големия въздушен трафик в Европа имаше забавяне от 20 минути.

"Червените" се отправят към важната си мисия да отстранят Сейнт Патрикс.

Тимът на Саша Илич е в търсене на задължителна победа след поражението с 0:1 в първия мач в София.

Групата бе предвождана от Данаил Ганчев и Филип Филипов. С чартъра на "армейците" отлетяха и легендите на клуба Петър Жеков и Георги Велинов.

ЦСКА отлетя за Ирландия
Снимка: cska.bg

От групата с футболисти за Ирландия отпадна новото попълнение Бамба, който е болен. Сред избраниците на Илич се завръща Калоян Кръстев, който е възстановен от травма, получена след домакинството на Македония ГП.

Иван Турицов отпътува с отбора за Дъблин. Защитникът се възстановяваше от разтежение, получено по време на мача с Берое, като по всяка вероятност ще е на линия за реванша срещу ирландския тим.

Пълна група на футболистите:

Густаво Бусато, Димитър Евтимов, Алекс Божев, Иван Турицов, Асен Дончев, Менно Кох, Юрген Матай, Енес Махмутович, Християн Петров, Брадли де Нойер, Галин Минков, Амос Юга, Жеферсон Телес, Тибо Вион, Йоан Бауренски, Станислав Шопов, Джонатан Линдсет, Лазар Туфегджич, Георги Йомов, Маурисио Гарсес, Браян Морено, Дюкенс Назон, Калоян Кръстев.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Припс

    6 8 Отговор
    Тези оранжевите не са ли Литекс?
  • 2 Дъртикурти

    7 7 Отговор
    С интерес ще гледам началния съдийски сигнал и първите две минути, за да видя как ще изпишат името на уродливото създание. Те и в Европа не знаят как да ги кръстят и срещу кой отбор играят. Ако това не е срам, не знам кое е!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Чао са

    1 2 Отговор
    Е на тях поне няма да им се изредят всякакви да ги бият този сезон, както на Разград