Last news in Fakti

10 Август, 2022 11:45 2 208 0

Обмислят нова дата за Световното в Катар

  • катар-
  • световно първенство-
  • футбол

Това ще означава, че и мачът между Катар и Еквадор ще бъде един ден по-рано, тъй като именно националният отбор на Катар ще открие надпреварата

Обмислят нова дата за Световното в Катар - 1
Снимка:

До Световното първенство в Катар 2022 остават малко повече от три месеца, но разместванията в календара продължават след един от най-хаотичните квалификационни процеси, но този път промяната засяга началната дата на най-голямото футболно събитие, очаквано от всеки футболен фен.

Според "Марка", ФИФА сериозно обмисля да премести откриването на Световното първенство, което в момента е насрочено за понеделник, 21 ноември, с един ден и да го измести за неделя - 20 ноември. Това ще означава, че и мачът между Катар и Еквадор ще бъде един ден по-рано, тъй като именно националният отбор на Катар ще открие надпреварата.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА