Last news in Fakti

10 Август, 2022 13:27 751 3

Шеф на ЦСКА: Върху ЦСКА винаги има напрежение и футболистите трябва да се справят с него

  • филип филипов-
  • цска-
  • футбол-
  • лига на конференциите-
  • сейнт патрикс

Очакваме победа и да продължим напред

Шеф на ЦСКА: Върху ЦСКА винаги има напрежение и футболистите трябва да се справят с него - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов очаква „червените“ да отстранят ирландския Сейнт Патрикс. ЦСКА изненадващо загуби с 0:1 в първия мач от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите и се нуждае от победа на реванша утре.

„Очакваме победа и да продължим напред. Друга мисъл няма в главите на футболистите. Имаме нужния потенциал и ще направим всичко да отстраним отбора от Ирландия. Не влязохме както трябва в първия мач, противникът игра прекалено затворено и не успяхме да се адаптираме към техния стил", започна Филипов.

"Върху ЦСКА винаги има напрежение и футболистите трябва да се справят с това напрежение и да показват максимума от себе си“, каза още той преди заминаването на отбора за Дъблин.

В отбора няма кадрови проблеми, като единствено новото попълнение Дауда Бамба е болен и не пътува с тима.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клатикурти

    4 7 Отговор
    Кой ви брои за живи вас, бе. С кенефите на върха, вместо козирка и с котайското автобус е, направо сте Гранд ,
    Миришете на лукс, припоци!
  • 2 Стоян Александров

    7 6 Отговор
    Само да вметна за ГОЛЯМОТО НАПРЕЖЕНИЕ В ИЗМИСЛЕНИЯ ОТБОРЕЦ : Ако сега имате напрежение то ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НАВРЕМЕТО ИГРАЕЩИТЕ СРЕЩУ БАРСЕЛОНА, ЛИВЕРПУЛ, БАЙЕРН, БЕНФИКА И Т.Н. СА БИЛИ НА СМЪРТНО ЛЕГЛО. Сейнт Патрик са ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН ЕВРОПЕЙСКИ КОЛОС....ЛЕЛЕ МАЙКО. А би трябвало на ходом да им вкарате 5 гола и да пието после по 5 бири на човек в някой бар там. А Левски на тези поне 7 или 8 гола е мизата. Всичко останало е пълна и кръгла АМАТЬОРЩИНА. Иначе на къде сме тръгнали бе ? Така е било и така трябва да бъде.
  • 3 литекс

    6 5 Отговор
    Тези ментета от Ловеч вярват в небивалици ! Литекс НЕ Е и никога няма да бъде ЦСКА !!!