Last news in Fakti

11 Август, 2022 09:51 894 0

Томас Тухел настоява за привличането на нападател на Барселона

  • томас тухел-
  • челси-
  • барселона-
  • футбол-
  • пиер-емерик обамеянг

Все още обаче в офисите на „Камп Ноу“ няма официална оферта за Обамеянг от страна на „сините“ от Лондон

Томас Тухел настоява за привличането на нападател на Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси - Томас Тухел настоява пред собственика на клуба Тод Боели да бъде привлечен Пиер-Емерик Обамеянг, разкри трансферният гуру Фабрицио Романо.

Според него, Тухел смята габонеца за перфектния нападател, който би паснал на Челси. Все още обаче в офисите на „Камп Ноу“ няма официална оферта за Обамеянг от страна на „сините“ от Лондон.

Новопривлеченият Роберт Левандовски ще бъде основният нападател в състава на каталунците тази година, така че клубът търси начин да се раздели или с Депай, или с Обамеянг.

Треньорът Шави Ернандес иска да разполага с по двама футболисти на всяка позиция, така че някой от двамата ще трябва да бъде продаден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА