Last news in Fakti

11 Август, 2022 10:25 1 041 1

Ман Юнайтед обмисля оферта за нападател на Атлетико Мадрид

  • алваро мората-
  • атлетико мадрид-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Атлетико обаче няма да се раздели с испанския национал, ако преди това не си осигури негов заместник

Ман Юнайтед обмисля оферта за нападател на Атлетико Мадрид - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед обмисля оферта за нападателя на Атлетико Мадрид Алваро Мората, твърди италианският журналист Николо Скира. След като стана ясно, че Марко Арнаутович няма да премине на “Олд Трафорд”, от ръководството на “червените дяволи” са влезли в контакт с агента на Мората - Хуан Лопес. Атлетико обаче няма да се раздели с испанския национал, ако преди това не си осигури негов заместник.

През последните два сезона Мората игра под наем в Ювентус, но “бианконерите” не активираха опцията за закупуване, която фигурираше в договора му. Италианският гранд се надяваше да задържи Мората, но срещу по-ниска сума.

Ситуацията се промени в последните седмици, най-вече заради силното представяне на нападателя в контролите на Атлетико. Той не прости на доскорошните си съотборници и заби хеттрик при победата с 4:0 над Юве, а Диего Симеоне вече смята да разчита на него през сезона и дори е решил да го пусне като титуляр в мача срещу Хетафе от първия кръг на Ла Лига.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Про100 100

    0 0 Отговор
    Какъвто и нападател да си вземат защитата им ще пусне с един гол повече... Нещастна работа е това отборче.