11 Август, 2022 10:43 1 897 2

Наско Сираков свика важна среща на "Герена"

  • наско сираков-
  • футбол-
  • левски

Не е ясно какво са обсъждали на сбирката, но твърде вероятно е тя да е свързана с днешния мач

Наско Сираков свика важна среща на "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков беше плътно до отбора преди днешния реванш срещу Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е тази вечер от 21:00 часа на „Герена”. "Сините" спечелиха първата среща с 1:0 като гост.

Сираков присъства и на последната тренировка на тима на Станимир Стоилов на „Герена“ преди решителния мач. След това легендарният нападател е свикал важна среща, на която са присъствали треньорът и лидерите на отбора. Не е ясно какво са обсъждали на сбирката, но твърде вероятно е тя да е свързана с днешния мач.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    5 7 Отговор
    Бяха ли всички спонсори на срещата? Палмс, НАП, премиера, представител на СО, Боко, Домус, Пеевски…

    Коментиран от #2

  • 2 Стоян Александров

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Даааааа и те бяха. Сега доволен ли си ? Левски НЕ Е ФАЛИРАЛ, ЛЕВСКИ ГО ИМА, ЛЕВСКИ СЪЩЕСТВУВА ЗА РАЗЛИКА ОТ ОТБОРЕЦА СКАЛЪПЕН ПО- ПОДОБИЕ НА ЕДИН ДРУГ МОСКОВСКИ ОТБОР, НО НАШИЯ ВЕЧЕ Е МЪРТАВ, СВЪРШИ, ЧАОООО, ДАЖЕ СБОГОМ ЗАВИНАГИ. ЛЕВСКИ ЩЕ ПЛАТИ ДО СТОТИНКА ОТКРАДНАТИТЕ ОТ ОТБОРА ПАРИ ЗА СЛАВАТА НА ДЕМОКРАЦИЯТА И САЩ. ЛЕВСКИ Е ПО- ЖИВ ОТВСЯКОГА. САМО ЛЕВСКИ. ДА ЖИВЕЕЕЕЕЕЕ ПФК ЛЕВСКИ- СОФИЯ....