Last news in Fakti

13 Август, 2022 20:10 3 838 5

Боксьор се оттегля от спорта след убийството на баща му при акция на полицията

  • давид лемьо-
  • бокс-
  • убийство-
  • спорт-
  • баща-
  • полиция

Полицията опитала да залови заподозрян за убийствата в Монреал от 2 август, когато преследвания открил огън, а след това бил убит от органите на реда

Боксьор се оттегля от спорта след убийството на баща му при акция на полицията - 1

Боксьорът Давид Лемьо се оттегля от спорта, след като баща му Андре бе убит преди няколко дни при акция на полицията в Монреал. Бившият шампион на IBF в средна категория е само на 33 г., но е дълбоко потресен от случилото се с баща му. Полицията опитала да залови заподозрян за убийствата в Монреал от 2 август, когато преследвания открил огън, а след това бил убит от органите на реда. Андре Лемьо обаче е бил прострелян и загинал докато се возел в автобус.

„Постигнах много в кариерата си. Осъществих мечтата си да бъда световен шампион и осигурих на феновете интересни мачове, като приех всяко предизвикателство по пътя. Отдадох живота си на тренировките и бокса, но сега искам да се насладя на всяка минута със семейството си”, обяви Давид Лемьо пред Boxing news 24.

„Постигнах много, но не го направих сам. Искам да използвам възможността да благодаря на феновете, които ме подкрепяха в цялата ми кариера”, допълва боксьорът.

Лемьо има 43 победи и 5 загуби в кариерата си, като 36 от срещите печели с нокаут. Той взе титлата на IBF през 2015 г. след победа с единодушно съдийско решение в бой срещу Хасан Н’Дам. Той има загуби в битки с Генади Головкин и Били Джо Сандърс.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    13 5 Отговор
    Изродите в Канада не само изнасилваха и убиваха дечицата от индиански произход с помощта на църквата, но убиват и собствените си граждани за да удоволетворят първичните си инстинкти!
  • 2 Сатрапите

    11 4 Отговор
    демократи освен да убиват нищо друго не са научили!
  • 3 Тоалетна хартия

    9 1 Отговор
    Ааа, туй не е в Русия,а в цивилизована канада!!!!!
  • 4 Тошо

    7 1 Отговор
    НАЙ НЕКАДЪРНИТЕ И СТРАХЛИВИ ЧЕНГЕТА СА В КАНАДА.СТОТИЦИ ХОРА ГОДИШНО СТАВАЪ ЖЕРТВИ НА ПОЛИЦЕЙСКИ НЕЛЕПОСТИ.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.