Last news in Fakti

14 Август, 2022 17:05 1 497 0

Ръководството на Ливърпул с иновативна идея, касаеща феновете

  • ливърпул-
  • футбол-
  • висша лига-
  • фенове-
  • стадион-
  • анфийлд

След приключването на ремонтните дейности, клубното съоръжение ще се превърна в четвъртото по големина в Англия с капацитет от 61 000 седящи места

Ръководството на Ливърпул с иновативна идея, касаеща феновете - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Ливърпул има иновативна идея, която пряко касае феновете на тима. Както е известно, в момента клубът усилено работи по надграждането на една от трибуните на стадион „Анфийлд”, като реконструкцията трябва да бъде изцяло завършена през следващото лято.

След приключването на ремонтните дейности, клубното съоръжение ще се превърна в четвъртото по големина в Англия с капацитет от 61 000 седящи места.

Изпълнителният директор на тима Били Хогън сподели, че към момента всичко върви по план, като допълни, че клубът работи по създаването на специална фензона, която ще бъде изградена под стадиона.

„Един от новите аспекти на разширението ще бъде изграждането на подземна фензона, която ще позволи на феновете да се забавляват дори при лошо време. Разбира се, с изграждането на новата трибуна ще можем да имаме повече фенове за концерти и други мероприятия, отделно от футбола, които ще ни донесат допълнителни доходи. Като клуб, който се самоиздържа, трябва да генерираме колкото се може повече печалба, за да реинвестираме в отбора и инфраструктура”, каза Били Хогън.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА