15 Август, 2022 16:18 3 542 2

Марко ван Бастен продава своето Porsche 928 GT за прекалено скромна сума

  • марко ван бастен-
  • porsche 928 gt

Нидерландецът изглежда иска да направи място в гаража си за нещо по-съвременно

Марко ван Бастен продава своето Porsche 928 GT за прекалено скромна сума - 1
Снимка: Shutterstock

Легендата на световния футбол Марко ван Бастен пуска на търг своето Porsche 928 GT срещу скромната сума от €65 хил., научихме от Quattro Mania.

Нидерландецът е единствен до момента собственик на колата от 1989 г. насам, когато решава да се поглези за втората си „Златна топка“.

Автомобилът е на едва 80 хил. км., което я превръща в един от редките екземпляри изобщо в света в подобно състояние.

Очаква се 928 да отиде в ръцете на някой автомобилен колекционер, но не е изключено да се включи и някой почитател на Милан от онзи толкова велик период за клуба, асоцииран тясно именно с Марко ван Бастен.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иво

    7 1 Отговор
    80х.км за Порше са като 800х. за други марки а и точно този модел е опит на фирмата да се спаси от фалит пускайки по евтин модел с доста компромиси в качеството така,че тази кола е интересна само заради собственика си.

    Коментиран от #2

  • 2 Леле

    2 4 Отговор

    До коментар #1 от "Иво":

    Колко глупости си натворил. 928 е по горен клас от 911 - и като двигател, и като материали в интериора и като цена като ново