Last news in Fakti

16 Август, 2022 09:34 1 330 1

Клоп: Все едно имахме вещица в сградата

  • юрген клоп-
  • футбол-
  • ливърпул-
  • кристъл палас-
  • висша лига

Горд съм от този обрат, особено след седмицата, която имахме с всички проблеми с контузии

Клоп: Все едно имахме вещица в сградата - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп прие философски равенството 1:1 с Кристъл Палас. "Мърсисайдци" се добраха до точката с 10 души, след като Дарвин Нунес си изкара червен картон.

"Разбира се, че е червен картон. Той бе провокиран през цялото време, но това не му дава право да отговаря по подобен начин. Дарвин знае, че не това е реакцията, която искам да виждам от него. Централните защитници ще правят подобни неща и той не може да реагира по този начин. Тази ситуация не е добра за нас, но той ще си вземе поука. Ще наблегнем на физическата работа, за да го направим по-силен - това не е наказание, а целта е да го направим по-корав", заяви Клоп.

Той призна, че в дните преди мача отборът е бил връхлетян от контузии.

"Горд съм от този обрат, особено след седмицата, която имахме с всички проблеми с контузии. Все едно имахме вещица в сградата. Не искахме да спечелим точка, но след всичко, което се случи, ще я приемем", каза още германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.