Last news in Fakti

16 Август, 2022 11:37 2 073 6

Хамрун Спартанс е изпратил в УЕФА своя отговор на искането на Левски за преиграване

  • левски-
  • футбол-
  • уефа-
  • хамрун спартанс-
  • хамрун

За изготвянето на своята защита Хамрун Спартанс е заложил на силен екип от специалисти по футболните правила, експерти по съдийство и хора с голям опит в спортното право

 Хамрун Спартанс е изпратил в УЕФА своя отговор на искането на Левски за преиграване - 1
Снимка: БГНЕС

Хамрун Спартанс е изпратил в УЕФА своя отговор на искането на Левски за преиграване на мача между двата тима от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Както е известно, малтийският тим елиминира „сините“ след дузпи, но от „Герена“ представиха доказателство за фактическо нарушение на правилата при втория гол на съперника в редовното време на двубоя. За изготвянето на своята защита Хамрун Спартанс е заложил на силен екип от специалисти по футболните правила, експерти по съдийство и хора с голям опит в спортното право, информира малтийската телевизия „Net”.

В официалното съобщение на клуба пък са изброени членовете на екипа. В него фигурират имената на юристите д-р Карло Ромбола (международен правен съветник) и д-р Давид Фаруджа Сако (юридически съветник на Хамрун Спартанс). Футболната федерация на Малта също е оказала помощ чрез своя президент Бьорн Васало, вицепрезидентите д-р Матю Парис и Адриан Каша (бивш съдия с международна кариера), генералния секретар Анджело Четкути и шефът на съдийската комисия Алан Марио Сант (също бивш международен рефер и един от най-големите специалисти по футболния правилник). В изготвянето на отговора от страна на Хамрун Спартанс са участвали отговорниците за връзки с УЕФА и футболната федерация на Малта Виктор Касар и Пол Борг, както и генералният секретар на клуба Стивън Салиба.

"Бихме искали да информираме нашите членове и привърженици, че клубът изправи по-рано днес официален отговор на жалба, изпратена до УЕФА от Левски след гостуването ни София миналия четвъртък. Искам лично да благодаря на всички, които участваха и помогнаха със своите технически и професионални познание, за изготвянето на документа в толкова кратък срок“, пише в официалното съобщение на изпълнителния директор на клуба Марсел Боничи.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ицака

    16 2 Отговор
    Само синя тишина!

    Коментиран от #6

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 да да

    5 0 Отговор
    На морето дупка направиха....И мангизите избягаха....
  • 4 Ценен ЦЕНЗОР

    3 0 Отговор
    Да станеш за смях и резил пред света и то , защото не можеш да приемеш ЗАГУБАТА с ДОСГОЙНСТВО ! Голямо синьо падение !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 тиквенсониада

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "ицака":

    Тихо е , защото си броят парите от джобните дарения на феновете , а и от коефициента за загубата си !