Last news in Fakti

16 Август, 2022 10:10 2 009 3

Футболистите на ЦСКА прибират 1 милион при влизане в групите на Лигата на конференциите

  • цска-
  • футбол-
  • лига на конференциите-
  • премия-
  • отборна премия

За достигането до плейофите от турнира играчите ще получат 300 000 лева отборна премия

Футболистите на ЦСКА прибират 1 милион при влизане в групите на Лигата на конференциите - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на ЦСКА ще играят за 1 милион лева отборна премия за класиране в груповата фаза на турнира Лига на конференциите. Бонусът е същият като този, обявен и заработен от състезателите през миналата година, когато ЦСКА нахлу с гръм и трясък в същинската фаза на надпреварата, елиминирайки много силния тим на Виктория Пилзен след победа с 3:0 на реванша в София. Сега играчите на червените могат да си поделят същата сума, ако отстранят Базел.

За достигането до плейофите от турнира футболистите на ЦСКА ще получат 300 000 лева отборна премия. Те си заслужиха бонуса за преодоляването на съперниците във втория и третия кръг.

Днес в клуба ще разберат за колко мача ще бъде наказан левият краен защитник Брадли де Нойер, който получи червен картон след срещата със Сейнт Патрикс за сдърпване със съперников състезател.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 А Подуенци

    4 0 Отговор
    колко ще получат?

    Коментиран от #3

  • 3 като

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "А Подуенци":

    краварите хванаха голата опашка....