Last news in Fakti

17 Август, 2022 13:07 742 2

Саша Илич: Базел е в криза на резултатите, но не и на играта

  • цска-
  • саша илич-
  • базел-
  • футбол

Бих искал феновете да са по-стабилни и да стоят зад отбора, въпреки протестите в момента

Саша Илич: Базел е в криза на резултатите, но не и на играта - 1
Снимка: fakti.bg

Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди утрешното домакинство срещу Базел в първи дуел от плейофите на Лигата на конференциите.

Ето какво каза наставникът на ЦСКА:

"Трябва като отбор да влезем в този мач. Гледах, когато ЦСКА отстрани Базел, но беше преди 3 години. В момента отборът им е в криза на резултатите, но не и на играта. Виждам един много добре комплектован отбор, но като по силна част на играта смятам, че е офанзивата. Четирима футболисти са достойни за внимание - доста добри и класни състезатели. При тях проблема е с вкарването. Срещу Лугано и Брьондби имаха по над 30 удара към противниковите врати“.

„Не отлагаме мачове, за да имаме по 2 седмици почивка. Отлагаме ми, когато се сгъсти цикъла. За реванша ще имаме нужда от повече почивка, за да се фокусираме върху тренировките“.

Той сподели още, че се надява, че трансферната политика на отбора ще се проми към по-добро, ако отбора влезе в Лигата на конференциите. Но предпочида да не говори толкова напред.

"Бих искал феновете да са по-стабилни и да стоят зад отбора, въпреки протестите в момента. Надява се, че с игра е резултати ще успее да ги върне на стадиона. "Не съм разговарял с никого от феновете, но ми е неприятно, че има бойкот. Привържениците за нас са много важни. Тяхната подкрепа е безценна, защото тя ни дава 10-20% отгоре на терена".

Надява се на на по-голяма отговорност от страна на опитните футболисти.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    3 1 Отговор
    Добре че са във криза и ще ви ушият само със 3ка
  • 2 Бай Онзи

    1 2 Отговор
    Аз като по -тъп изгледах запис на мача базел-копенхаген ! Е саша е илич ами те ще размажат тирето играе се футбол като разлика давам пример лесни-харпун