Last news in Fakti

17 Август, 2022 11:40 986 3

Шеф в ЦСКА 1948: Нашата цел е да има единен ЦСКА!

  • цска 1948-
  • добрин гьонов-
  • футбол

Търсим да обединим клуб, който да е на фенове и легенди

Шеф в ЦСКА 1948: Нашата цел е да има единен ЦСКА! - 1
Снимка: БГНЕС

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948, Добрин Гьонов, обясни с какви функции ще бъде натоварен Стойчо Младенов, който беше представен като оперативен директор на клуба. Той добави, че голямата цел е обединение на "червената" общност.

„Търсим да обединим клуб, който да е на фенове и легенди. Нашата цел е да има единен ЦСКА. Обединение трябва да има сред хората. От това разделение печелят единствено Левски и Лудогорец. Мисля, че в близко бъдеще клубът ще е един“, започна той.

„Опитваме се да покажем, че това е работещ модел. Никой не е бил гонен и всеки ще бъде посрещнат с отворени обятия. Младенов ще помага на структурно равнище. Знаете на Запад колко хора работят в оперативната част на клуба. Той има огромен опит и ще ни бъде много полезен. Спортно-техническата власт остава при Любо Пенев“.

„Имаме проекти за развитие на клуба ЦСКА, включително и по отношение на баскетбола. Младенов иска да се развива, така че се надявам да помогне на каузата. Ние подобяваме с всеки изминал ден терена в Бистрица и игрищата. Винаги се опитваме да гарантираме добри условия за фенове и гости. Ще видите някои изненади още в неделя“, завърши Гьонов.


Поставете оценка:
Оценка 1.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА

    7 2 Отговор
    УСПЕХ ЦСКА ! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ЦСКА ДА Е ХЕГЕМОН ОТНОВО В БЪЛГАРИЯ !

    Коментиран от #3

  • 2 2020

    5 3 Отговор
    Е за какво ви е тоз ТТройчо - та той си е ммастия и мнооого слаб трЕнЕр !!!
  • 3 Х8С

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "ЦСКА":

    Отбора от Бистрица е създаден от Шиши и Гела за да сее интриги и раздори на принципа разделяй и владей! Но пък само откъм интриги го докарват, защото не можаха да разделят феновете, макар и да плащат добре на определени индивиди! Февруари 2022 година ФИФА, КАС и Спортния Арбитражен съд ясно , категорично и окончателно сложиха край на спора кой отбор е ЦСКА! Интрижките на дребно от страна на бистричани не им носят лигитимност!