Last news in Fakti

18 Август, 2022 18:03 3 980 2

На играч, струващ €60 млн., му писна да стои резерва в Ливърпул

  • наби кейта-
  • ливърпул

Той е разкрил пред ръководството, че иска да напусне

На играч, струващ €60 млн., му писна да стои резерва в Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

Ливърпул е изправен пред много сериозен проблем в оставащите седмици до затварянето на трансферния прозорец, ако слуховете от Sky Deutschland се потвърдят и наистина Наби Кейта иска да напусне клуба.

Националът на Гвинея пристигна през 2018 г. в тима от Ред Бул Лайпциг срещу внушителните €60 млн. и макар чисто статистически вече да има 117 мача за „мърсисайдци“, той рядко получава възможност да стартира титуляр, камо ли да изиграе пълните 90 минути на някой мач.

Информацията от Германия е, че на Кейта му е омръзнало да е резерва на „Анфийлд“ и ще се опита да си издейства трансфер в следващите седмици, ако не получи гаранции от Юрген Клоп, че ще залага по-често на него.

Понастоящем Ливърпул и без друго страда от късата си резервна скамейка в центъра на терена. Тиаго Алкантара и Алекс Окслейд-Чембърлейн все по-често страдат от контузии, а Джордан Хендерсън и Джеймс Милнър играят последните си години изобщо във футбола.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пако

    4 4 Отговор
    МАБГАСАРЯН КЪДЕ ЩЕ ВИДИ ПО ДОБЪР КЛУБ.ПРЕТЕНЦИИ.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.