Last news in Fakti

30 Юни, 2013 11:43 1 251 1

Ултраси на Партизан и Стяуа разбили БФС

  • бфс-
  • погроми-
  • партизан-
  • стяуа-
  • цска-
  • фенове
Ултраси на Партизан и Стяуа разбили БФС - 1
Снимка: БГНЕС

Фенове на белградския Партизан и румънския Стяуа са участвали в погрома над сградата на Българския футболен съюз. Те са били в София за участие в турнир в памет на покойния голям привърженик на ЦСКА Дени и с готовност са се включили във вандалската акция, която опорочи протеста на червените фенове срещу неразбориите около клуба, пише вестник „24 часа”.

Според изданието хулиганите се появили откъм стадион „Българска армия" и преминали като хали покрай националния стадион. Сред тях бил и небезизвестния Калоян Стоянов - Цимбика, както и стюарди, използвани от „Титан" в някои от последните мачове на ЦСКА. Групичката се отправя директно към централата на футболния съюз, като увлича и останалите фенове, а какво се случва там вече всички знаят.

Част от хулиганите проникнали чак до втория етаж на БФС и изпочупили всичко по пътя си. На третия етаж в шок била служителка от международния отдел, която била дошла да си вземе някакви документи. Озверялата тълпа обаче така и не стигнала до нея.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Симеон Тасев

    0 0 Отговор
    офиса е разбит от фенове на ливерпол понеже носят червени фанелки