Last news in Fakti

19 Август, 2022 23:57 918 0

Борусия Мюнхенгладбах потрепери срещу 10 души от Херта Берлин

  • борусия мюнхенгладбах-
  • херта

Домакините пропуснаха и дузпа в срещата

Борусия Мюнхенгладбах потрепери срещу 10 души от Херта Берлин - 1
Снимка: БГНЕС

Борусия Мюнхенгладбах победи с минималното 1:0 отбора на Херта Берлин, но имаше всички поводи, за да се притеснява за трите точки в хода на двубoя.

Алесан Плеа откри от дузпа в средата на първата част, а за протестите Филип Уремович си изкара жълт картон, който след почивката се превърна и в червен, когато сам направи нарушението за втория наказателен удар.

Йонас Хофман обаче пропусна да се разпише от бялата точка, което даде надежда на „столичани“, че ще могат да измъкнат нещо от „Борусия Парк“, въпреки численото неравенство.

Ян Зомер се отчете с цели 5 спасявания, за да удържи преднината на Борусия и в крайна сметка точките да останат за тима му.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА