Last news in Fakti

30 Юли, 2023 13:55 1 460 4

Треньор пусна в игра и тримата си синoве

  • херта-
  • треньор-
  • дардай-
  • синове

Куриозната ситуация се случи в Херта

Треньор пусна в игра и тримата си синoве - 1
Снимка: Get Football

Изпадналият от елита Херта започна със загуба с 0:1 при гостуването си на Фортуна (Дюселдорф) вчера в мач от Втора Бундеслига. Единственото попадение отбеляза Даниел Гинчек в 51-вата минута, предава sportal.bg.

По-интересното обаче беше в състава на берлинчани, където наставникът Пал Дардай в един момент пусна в игра и тримата си синове, които са в тима - Мартон, Палко и Бенсе.

21-годишният халф Мартон Дардай започна като титуляр и игра цял мач. В 29-ата минута на терена се появи 24-годишният нападател Палко Дардай, а през втората част като резерва влезе и най-малкият от братята - Бенсе Дардай, който е на 17 години. Така в един момент и тримата наследници на легендата на Херта Пал Дардай бяха на терена, а самият треньор даваше наставления от пейката.

Семейната връзка обаче в крайна сметка не помогна на берлинчани, които загубиха двубоя, а случката влезе в куриозите на професионалния футбол.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 проф Ушиков

    2 1 Отговор
    И моя син на 26 вече е доцент, лични качества има момчето.
  • 2 Хаха

    6 0 Отговор
    А защо не пусна и съпругата или тъщата.Щяха да овардят вратата.
  • 3 чичовото

    2 0 Отговор
    значи и там има шуробаджанадство
  • 4 Мустафа

    4 0 Отговор
    Да са живи и здрави и да го дарят с много внуци !