Last news in Fakti

22 Август, 2022 01:01 4 064 2

Левандовски се отпуши за Барселона

  • барселона-
  • реал сосиедад-
  • роберт левандовски

Полякът се разписа още в първата минута на втория си мач за „каталунците“

Левандовски се отпуши за Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Реал Сосиедад инкасира загуба с 1:4, благодарение на далеч по-широката резервна скамейка в лагера на Шави Ернандез.

Роберт Левандовски междувременно откри головата си сметка още преди да е изтекла и минута от двубоя, след като получи множество критики за неуспешния си старт на „Ноу Камп“ отпреди седмица срещу Райо Валекано, когато му бе отменено първото попадение.

Александър Исак обаче възстанови равенството само 5 минути по-късно, като шведът реализира един рядко красив гол с прехвърляне от близка дистанция, макар от повторенията да останаха съмнения, че изпълнението стана плод и на рикошет.

След почивката на терена за „каталунците“ се появиха Ансу Фати и Рафиня, но младият испанец бе този, който вдъхнови своите за доминантен завършек на срещата.

Той асистира за гол на Осман Дембеле и второто попадение на Левандовски, като накрая сам се разписа, за да оформи и официалния изход от двубоя.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 1 Отговор
    Какви са тия убитоцветни екипи? Кой ги облича така вяло? Това ФК"Барселона" ли е или селски отбор?
  • 2 БиБи тръботворецо

    0 1 Отговор
    Я од кога сме се одпушил за Барцелона, Левандоски одеше на гости од левио у деснио на тейко си!