Last news in Fakti

23 Август, 2022 23:33 1 322 3

Шеф на Левски: Поставихме целите си за пълното оздравяване на клуба

  • петър ганев-
  • левски

Днес е проведе нова среща между ръководство, фенове и спонсори

Шеф на Левски: Поставихме целите си за пълното оздравяване на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Днес в лагера на Левски се проведе поредна среща между ръководителите, спонсорите и феновете, а в резултат един от членовете на Надзорния съвет - Петър Ганев, съобщи в социалните мрежи, че са начертани цели за пълното оздравяване на клуба.

Клуб, привърженици и спонсор поставиха всички проблеми на масата, потърсиха възможни решения и дадоха началото на процес, който цели пълното оздравяване на любимия клуб“, написа той в профила си във Facebook.

Той подчерта също така, че всички са се разбрали да няма прекалено широко дискутиране в публичното пространство, докато не бъдат взети конкретни мерки и решения. На този етап просто се обсъждат идеи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тома

    4 0 Отговор
    Пари няма действайте
  • 2 Пурко

    6 0 Отговор
    Тая работа със срещи и поставяне на цели не става. Всички в управлението на този клуб са на заплата, начело със "собственика" Раев.. Всеки от тях само реве "дайте пари". В същото време харчат като не видели. Не случайно дълговете растат и сигурно наближават 40млн.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.