Last news in Fakti

25 Август, 2022 22:48 1 772 1

Джен Хюърд показа как да си върнем стегнатия корем след раждането (ВИДЕО)

  • джен хюърд-
  • фитнес-
  • бременност

Самата тя наскоро премина през тази трансформация

Магията на бременността има безброй измерения, но едно от най-подценяваните са последствията върху тялото на жената. И докато всички се вглъбяват в рожбата, майката се бори със зъби и нокти, за да възвърне своето тяло. Джен Хюърд има някои ценни съвети, позовавайки се на личния си опит, както във фитнеса, така и в майчинството.

Преди да навлезем в конкретика, трябва да подчертаем дебело - консултирайте се първо с лекуващия лекар!

И ето сега съветите на Хюърд, като започваме с най-логичното - 1-2 седмици пълна почивка.

За следващите 2-3 седмици тя препоръчва упражнения за подобряване на дишането и мускулите в областта на таза. Задължително включвайте разтягане и разходки, които винаги трябва да са в основата на физическата ви активност.

В седмиците между 4-6 тя съветва да използвате тежестта на собственото ви тяло, за да накарате отново мускулите, сухожилията и ставите да работят в обичайния си режим.

След месец и половина е време да включите леки тежести, като продължавате да акцентирате върху дишането.

След като минат 12 седмици от раждането, Джен Хюърд препоръчва да започнете да вдигате тежестта, да увеличавате интензитета и бавно да стигнете до темпото си от преди бременността.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.