Last news in Fakti

29 Август, 2022 10:10 1 020 1

Антонио Конте: В миналото щяхме да загубим този мач

  • антонио конте-
  • тотнъм-
  • висша лига-
  • футбол-
  • нотингам форест

Това бе труден мач, наистина труден

Антонио Конте: В миналото щяхме да загубим този мач - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте остана доволен от победата с 2:0 над Нотингам Форест като гост. Наставникът призна, че победата не е дошла лесно. Според него тимът му е показал, че израства, тъй като в миналото е щял да загуби тази среща.

"Това бе труден мач, наистина труден. За пръв път играя на този стадион и не бе никак лесно за играчите. Имаше много шум около терена. В някои моменти страдахме, но работихме здраво, за да използваме свободните пространства и да създаваме проблеми на Форест. Не е лесно да дойдеш тук и да вземеш трите точки. Мисля, че отборът ни се развива има още какво да подобряваме в разиграването на топката, но като цяло съм доволен", заяви Конте.

"Хубаво е, че спечелихме трите точки тук, при положение, че не създадохме много голови възможности, а пропуснахме и дузпа. Това говори добре за отбора ни. В миналото щяхме да загубим този мач. Работим много над психиката на играчите. Менталният аспект е много важен. Когато си силен психически, знаеш как да оцеляваш в трудни ситуации. Ако не си силен, ще страдаш", смята италианецът.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АНТОНИО

    4 0 Отговор
    Тоя е голем треньор....шампион с Ювентус, Челси, Интер.....