Last news in Fakti

3 Септември, 2022 19:08 1 166 1

ВАР спаси Челси срещу Уест Хям

  • челси-
  • уест хям юнайтед

„Сините“ трябваше да гонят и пълен обрат срещу „чуковете“

ВАР спаси Челси срещу Уест Хям - 1
Снимка: БГНЕС

Челси спечели много трудно домакинството си на Уест Хям Юнайтед с 2:1, като дори ВАР имаше сериозна роля в успеха на „сините от Стамфорд Бридж“ в края на срещата.

Михаил Антонио откри резултата в 62', карайки мнозина да се запитат, защо съперникът похарчи толкова много пари за Кулибали, Фофана и Кукурея.

Бен Чилуел в последствие се появи на терена от резервната скамейка на мястото на рекордната испанска покупка и имаше най-сериозно влияние върху обрата, защото вкара за 1:1 и след това асистира в 88' на Кай Хаверц за обрата.

Гнали Корне смяташе, че е изравнил в последните секунди на мача, но преразглеждане на видео-асистентите откри нарушение при атаката срещу Менди и трите точки останаха за Челси.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    1 0 Отговор
    продължаваме да се мотаме на терена като пияни кокошки. видя се още, че старата гвардия, от времената на роман, е тази, на която може да се разчита. а отмяната на втория гол на чуковете си беше правилна - не става с бтоните срещу вратаря.