Last news in Fakti

9 Септември, 2022 10:03 837 0

Аржентина едва не изненада Бразилия на Световното първенство

  • световно първенство-
  • аржентина-
  • бразилия

„Гаучосите“ бяха явен аутсайдер в срещата, но все пак дадоха отпор

Аржентина едва не изненада Бразилия на Световното първенство - 1
Снимка: БГНЕС

Аржентина отстъпи с 1:3 гейма на Бразилия в мач от 1/4-финалите на Световното първенство по волейбол в Полша, показвайки, че вече официално има място сред най-добрите тимове на планетата.

Първият гейм обаче бе тотален разгром за „Гаучосите“, тъй като през цялото време бяха догонващи в резултата и в крайна сметка загубиха с 16:25.

Втората част обаче бе доста по-интересна и момчетата на Марсело Мендез показаха, че умеят да поддържат високо ниво и след началните колебания взеха преднина и я удържаха до самия край при 25:23, пропускайки все пак един гейпойнт.

„Селесао“ след това се взе в ръце и сложи край на интригата след 22:25 и 21:25, за да се добере до полуфиналите, където ще играе срещу домакините от Полша.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА