Last news in Fakti

9 Юли, 2013 12:27 1 199 0

Стефанов: ЦСКА има 35 милиона лева дълг!

  • стефанов-
  • цска-
  • левски-
  • дълг-
  • ганчев
Стефанов: ЦСКА има 35 милиона лева дълг! - 1
Снимка: БГНЕС

Собственикът на Славия Венци Стефанов коментира сложната ситуация на ЦСКА. "Белият" президент обяви, че дълговете на армейците са 35, а не 10 милиона лева.

"Дълговете им са 35 милиона лева! Оставете това, което казват, че са 10 милиона. 35 са. Говорих лично с Гриша Ганчев и той ми каза, че е правил проверка и нещата са били много страшни. Каза ми го човекът. ЦСКА има повече дългове, отколкото на Гришата кучето въшки. За да пожънеш нещо, трябва да посееш нещо. А тези в ЦСКА искат само да взимат. Не става така. Няма такъв филм. В България има само 5-6 изрядни клуба", каза Венци Стефанов.

"Идвайте! Стадионът ни не е срутен, не е бутнат. Всичките ни трибуните са си по местата. А и клубът ни не е фалирал", закачи се с Левски и ЦСКА босът на Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА